Winter School -

1.   Winter School
  2. Sıkça Sorulan Sorular

İGÜ Lise Kış Akademisi nerede yapılacak?

İGÜ Lise Kış Akademisi dersleri yüz yüze olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde, her ders için ayrı sınıflarda yapılacaktır. Her bir derse ait sınıf bilgisine buradan Lise Kış Akademisi - Atölyeler sekmesi üzerinden tercih ettiğiniz dersi seçerek ya da; Lise Kış Akademisi - Ders Programı sekmesinden ulaşabilirsiniz.

İGÜ Lise Kış Akademisi ücretli mi?

İGÜ Lise Kış Akademisi ücretsizdir.

İGÜ Lise Kış Akademisi'ne kimler katılabilir?

İGÜ Lise Kış Akademisi’ne 11 ve 12. sınıf öğrencileri ve liseden mezun olan ancak herhangi bir yükseköğretim kurumuna kaydı olmayan tüm öğrenciler katılabilir.

İGÜ Lise Kış Akademisi katılım belgesini nasıl alabilirim?

İGÜ Lise Kış Akademisi katılım belgeniz başvuru esnasında belirttiğiniz e-posta adresinize dijital olarak tarafımızca gönderilecektir.

İGÜ Lise Kış Akademisi katılım belgesi almak için ne yapmalıyım?

İGÜ Lise Kış Akademisi’ne başvuru yapmış olmanız ve başvurduğunuz derse katılım sağlamanız yeterli olacaktır.

İGÜ Lise Kış Akademisi'ndeki bütün derslere girebilmek için ne yapmam lazım?

Başvuru yaparken katılmak istediğiniz dersleri seçmiş olmanız gerekmektedir. Aynı derse ait yalnızca 1 oturuma katılım hakkınız bulunmaktadır. Derslerin gün ve saati birbirleri ile çakışmadığı sürece, kontenjan dâhilinde, en fazla iki ders tarafınıza tanımlanacaktır. Atölyelere gelmeden evvel size e-posta ile iletilecek "Laboratuvar Güvenliği Beyan Formu, ISG Talimatı, Kullanım Kuralları" formlarının imzalanıp tarafımıza elden teslim edilmesi gerekmektedir. Belgelerin atölye tarihinde teslim edilmemesi durumunda atölyelere katılmanız mümkün olamayacaktır.

İGÜ Lise Kış Akademisi'ne dersleri ne zaman başlıyor?

İGÜ Lise Kış Akademisi dersleri 23 Ocak 2024 tarihinde başlayacaktır.

İGÜ Lise Kış Akademisi'ne başvuru yaptıktan sonra derslere nasıl katılım sağlayabilirim?

İGÜ Lise Kış Akademisi başvurunuzu buradan eksiksiz olarak yaptıktan sonra, başvurunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize ders planınız gelecektir. Seçtiğiniz derse ait gün ve saatte İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne gelerek dersinize katılım sağlayabilirsiniz.

İGÜ Lise Kış Akademisi'ne ne zamana kadar başvuru yapabilirim?

İGÜ Lise Kış Akademisi’ne 19.01.2024 Cuma günü saat 23.59’a kadar başvuru yapabilirsiniz.

İGÜ Lise Kış Akademisi'ne nasıl başvuru yapabilirim?

İGÜ Lise Kış Akademisi’ne sayfasına buradan başvuru yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için web sayfasını inceleyebilirsiniz.

Mezun öğrenciyim Lise Kış Akademisi'ne katılabilir miyim?