Winter School -

1.   Winter School
  2. İçerik

Başvuru Nasıl Yapılır?

İGÜ KIŞ AKADEMİSİ başvuru işlemi için aşağıdaki adımları izleyiniz.

1. Adım
Sitede bulunan “BAŞVURU” menüsüne girerek formu doldurunuz.

2. Adım
Form üzerinde istenen bilgileri örnekteki gibi cevaplayınız.
Öğrencinin Adı:                      Leyla
Öğrencinin Soyadı:                Bedir
E-posta:
lbedir@gmail.com
Telefon Numarası:                 511 111 22 22
Öğrencinin Okulu       :           Atatürk Anadolu Lisesi
Öğrencinin Sınıfı:                   12.sınıf
İkamet Ettiği İl:                       Balıkesir

3. Adım
Formda kişisel bilgilerinizi tamamladıktan sonra “DERS SEÇİM BİLGİLERİ” kısmından katılmak istediğiniz dersleri tek tek seçiniz. “Ders Ekle” butonuna tıklayarak programınızı oluşturunuz. (Derslerin saatlerine dikkat ediniz. Aynı saatte birden fazla ders seçilemez. Aynı derse 1 defa girilebilir.)

4. Adım
Doğum tarihinizi giriniz.
18 yaşından küçükseniz
·         Yasal Temsilcinizin bilgileri yasal temsilciniz tarafından ilgili alana girilmelidir.
·        İlgili kişi 18 yaşından küçük ise yasal temsilcisi tarafından Aydınlatma Metni okunmalı, OKUDUM butonu tıklanmalı ve sonrasında Açık Rıza Metni okunmalı. AÇIK RIZA VERİYORUM veya AÇIK RIZA VERMİYORUM butonunu tıklamalısınız.

18 yaşından büyükseniz
Aydınlatma Metni okumalı, OKUDUM butonu tıklanmalı ve sonrasında Açık Rıza Metni okunmalı. AÇIK RIZA VERİYORUM veya AÇIK RIZA VERMİYORUM butonunu tıklamalısınız.

5. Adım
Sizlerle hangi kanalla/kanallarla iletişim kurmamızı istediğinizi ilgili alanı işaretleyerek belirtiniz. (Telefon, e-posta, sms)

6. Adım
BAŞVURU GÖNDER butonunu tıklayınız.
18 yaşından küçükseniz 2 alan açılacaktır. Yasal Temsilcisine ve aday öğrenciye tarafımızca gönderilen 2 adet kod (KVKK ONAY KODU ve YASAL TEMSİLCİSİ ONAY KODU) ilgili alanlara girilmelidir.
18 yaşından büyükseniz 1 alan açılacaktır. Tarafınıza gönderilen kod (KVKK ONAY KODU) ilgili alanlara girilmelidir.
Yeniden BAŞVURU GÖNDER butonu tıklanmalıdır. Başvurunuzu başarı ile tamamladığınızda “Lise Kış Akademisi Başvurunuz Tamamlanmıştır.” ibaresi karşınıza çıkacak ve başvuruda belirttiğiniz e-posta adresinize derslerinizin katılım bilgisi gönderilecektir.

Derslerin başlangıç saatinden 15 dakika önce sınıfta  hazır olunuz.