Winter School -

Lise Kış Akademisi Nedir?

1.   Winter School
  2. İçerik

Lise Kış Akademisi Nedir?

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ “LİSE KIŞ AKADEMİSİ 2023”

“Lise Kış Akademisi” lise öğrencilerinin kış döneminde İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından sunulan dersleri/atölye çalışmalarını seçerek katılım sağladığı ve beş gün sürecek olan bir programdır.

Bu programa dâhil olan öğrenciler, öğrenmenin farklı ve heyecan verici yollarını keşfederken fiziki ortamda üniversite hayatını da tecrübe eder. Yüksek teknolojili laboratuvar ve dersliklerde farklı branşlarda sunulan bölüm dersleri sayesinde kariyer hedeflerini belirlemede “Lise Kış Akademisi” öğrencilere bir yol haritası sunar.

Doğru hedefe ulaşmanın anahtarı onu deneyimlemekten geçer. Lise öğrencileri için bu program hem akademik hem de sosyal anlamda gerçek bir üniversite deneyimi yaşamalarına olanak sağlar.